Hoe behandelen?

Er zijn diverse antischimmelgeneesmiddelen verkrijgbaar. Sommige geneesmiddelen remmen de groei van de schimmel. Er zijn ook geneesmiddelen die schimmeldodend werken, zoals Lamisil®. Lamisil® bevat de stof terbinafine, die de groei van de schimmel (aanwezig in de hoornlaag) remt alsook de schimmel doodt. Voor de behandeling van voetschimmel is Lamisil® Once een uitstekende keuze. Lamisil® Voetschimmelcrème en Lamisil® Spray kunnen worden toegepast ter behandeling van zowel voetschimmel als schimmel elders op het lichaam.

Hoe behandelen?

Een behandeling helemaal afmaken is lastig. Meestal behandelt men slechts 14 dagen*.

De schimmeldodende geneesmiddelen van Lamisil® hebben als voordeel dat ze een kortere behandelingsduur hebben én effectief zijn. Dankzij deze korte behandelingsduur is de kans op een geslaagde behandeling groter.

Er is een product, Lamisil® Once, waarmee je beide voeten maar één keer hoeft in te smeren. Dankzij haar unieke en innovatieve technologie (Film Forming Solution genaamd) legt Lamisil® Once een filmlaag rondom je voeten. Deze filmlaag zorgt tot 13 dagen lang voor een effectieve behandeling, waardoor je voetschimmel verdwijnt. Het grote voordeel van Lamisil Once is dus dat je het slechts één keer hoeft aan te brengen, wat je kans op een goed resultaat vergroot.

Klik hier voor meer informatie over het Lamisil® productgamma

* Bron: UA Survey by Novartis, 2005

Hoe behandelen?